Хотели Ванкувър, Канада

ТОП 5 БАРА В ГАСТЪН, ВАНКУВЪР

 18 април 2018

След изтощителен работен ден заслужавате малко почивка. Може би ще хванеш хапка и ще приготвиш няколко приятели, след това ще отскочиш до най-близкия киноплекс за няколко часа кино блаженство. Има много възможности. Вие работите и играете в по-голямата област Ванкувър, най-големият град в Британска Колумбия, така че няма недостиг на неща - музеи, театри, спортни комплекси и, разбира се, страхотни ресторанти и други дестинации за нощен живот.


Най-добрите 5 бара в Gastown, Ванкувър


Известна като първоначалното селище, което по-късно се превърна в ядрото на Ванкувър, историята на Гастаун започва през 1867 г. Скоро тя се превръща в оживен пристанищен град благодарение на местоположението си на брега. Изобилстващ със салони, дъскорезници и търговски постове, оттогава се превърна във виртуална мека на хипстър-привличащи търговци на дребно, високотехнологични фирми и нощни клубове. Ако баровете са вашето “нещо”, тогава имаме някои препоръки. И както може да се очаква, най-доброто е концентрирано по бреговата линия.


Tuc Craft Кухня. Местоположение: улица Cordova 60 W, Ванкувър, BC V6B 1C9, Gastown, Downtown Eastside. Телефон: (604) 559-8999

С коктейл бар в старинен стил, стени с дървена ламперия и удобни места за сядане за двама или повече гости, Tuc’s предлага възможности за храна и напитки, които се допълват взаимно, независимо от случая. Най-добрите менюта включват свински корем, риба и потапяне, пиле и вафли, както и много опции за бургер. Възможностите за пиене включват сезонни напитки като „За мащерката на Фиггинс“, „Печен ананас“ и други старомодни, нови класики като „Бурбон кисело“ и много други изискани вина, занаятчийски бири и безалкохолни напитки.


Гринго. Местоположение: Площад на кръвната алея 27, Ванкувър, BC V6B 0C4, Gastown, Downtown. Телефон: (604) 721-0607

Популярно и евтино taco бар, Gringo ще ви отведе обратно няколко години - чак до 80-те и 90-те години и цялата музикална, филмова и културна иконография, която бихте очаквали. Менюто включва мексикански и Tex-Mex билети, включително разнообразие от такос, quesadillas, burritos, "купи" избухват с вкусни съставки, страни и десерт елементи и, разбира се, не и алкохолни напитки в изобилие (мисля, margaritas, страхотни бърбън миксове) , бира, и "тайландски" кофи за най-прохладните гости.


Зала за дегустация на сол. Местоположение: Площад на кръвната алея, Ванкувър, BC V6B 1A4, Gastown, Downtown. Телефон: (604) 633-1912

Предлагайки „изключителна храна и напитки“, дегустационната зала на солта е известна с малките си сушени меса, занаятчийски сирена и „феноменални“ вина. Фините вина се предлагат от чашата или бутилката; на крака са местна и вносна бира, сайдер и други коктейли и спиртни напитки за Вашето удоволствие от вкуса. Чувстам се гладен? Какво ще кажете за сандвичи, супи, салати или три ястия?


Ресторант Pourhouse. Местоположение: 162 Water Street, Ванкувър, BC V6B 1B2, Гастаун, Център. Телефон: (604) 568-7022

Известен със своята над 100-годишна архитектура, Pourhouse разполага с 38-футов дълъг бар със стилове за хранене и пиене, които да съвпадат. Ресторантът предлага фантастични и прости коктейли, сравнително изгодни винени листи, както и занаятчийски бири и безалкохолни напитки. Насладете се на хапване от меню, което включва бургери, пържоли и салати.


Шест акра. Местоположение: 203 Carroll Street, Ванкувър, BC V6B 2J2, Gastown, Център. Телефон: Телефон (604) 488-0110